ტკბილი, ინტენსიური არომატის წითელი ბულგარული წიწაკა და მსუბუქად დამარილებული ჯონჯოლი მშვენიერი დანამატია ინგრედიენტებით მდიდარი ხმელთაშუა ზღვისპირული რიზოტოსთვის. იდეალური კერძი მდიდარი და ინტენსიური გემოთი.
მომზადება: მოამზადეთ ტრადიციული რიზოტო, თანდათანობით დაამატეთ წყალი ან ბულიონი. მოხარშეთ 1/3 ჭიქა წყალი ორ სუფრის კოვზ Extra Virgin ზეითუნის ზეთთან ერთად და დაამატეთ ბრინჯი. ურიეთ და ხარშეთ იქამდე, სანამ წყალი სრულად არ შეიწოვება.
სასარგებლო რჩევები: მომზადებისას დაამატეთ 2 დიდი სუფრის კოვზი ფარში და 1/2 ჭიქა